NEMA SE VREMENA: Nikola Jokić neće na prijem kod Bajdena u Belu kuću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 14:02

NEMA SE VREMENA: Nikola Jokić neće na prijem kod Bajdena u Belu kuću (VIDEO)

Šampioni imaju preča posla

Košarkaši Denever pobedeili su u velikom derbiju Bosoton trenutno najbolju ekipu u NBA, ali se posle utakmice pričalo o sasvim drugim temama, a ne o sjajnoj igri Nikole Jokića i njegovih saigrača.

U prvom planu bila je poseta Nagetsa Beloj Kući koja se još uvek nije desilo. Poznato je da već tradicionalno NBA šampioni odlaze na prijem kod predsednika Amerike. Međutim, Denver još uvek nije bio u poseti Džozefu Bajdenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a po svemu sudeći i neće.

Najpre je bilo u planu da Nagetsi posete Belu kuću u januaru, ali je tada predsednik bio zauzet. Termin posete je prebačen za mart, a ovog puta Nagetsi žele da se fokusiraju na svoje obaveze, tako da u skorije vreme neće putovati u prestonicu.

Nakon meča između Denvera i Bostona, o tome je javno govorio novinar TNT televizije Kris Hejns koji prati Nagetse.

Sources: With Denver Nuggets prioritizing No. 1 seed and a pivotal matchup at Minnesota upcoming, I explain on @NBAonTNT why the champs have elected not to visit The White House. pic.twitter.com/cjc4fwGE0O

— Chris Haynes (@ChrisBHaynes) March 8, 2024

On je objasnio da je aktuelni šampion fokusiran na utakmice, a naročito na duel sa prvoplasiranom Minesotoma taj okršaj zakazan je za 20. mart i može da reši bitku za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.