NEMA ŠANSE DA ZAKASNI: Igrao sa Runijem i Kristijanom Ronaldom, ima više Roleksa od obojice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA ŠANSE DA ZAKASNI: Igrao sa Runijem i Kristijanom Ronaldom, ima više Roleksa od obojice!

Kakva priča.

Očekivalo se mnogo od Ramona Kaliste kada je 2001. godine kao klinac doveden na Old Traford. Mislili su u klubu da će biti novi Rajan Gigs, a Velšanin je u glavi Aleksa Fergusona projektovan da bude glavna akarika tima u narednim godinama.

 Trenirao je sa Vejnom Runijem i Kristijanom Ronaldom, da bi u međuvremenu napustio klub i otišao u Liverpul. Postao je najbolji strelac rezervnog tima Redsa koji mu, takođe, nisu pružili adekvatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansu, te je posle Skantorpa i Kembridža završio karijeru 2009. godine.

Man Utd wonderkid Ramon Calliste, called 'the next Giggs', now owns luxury watch business and makes £5m a year https://t.co/7LORYPovIs

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) March 27, 2020

Prvenstveno i zbog učestalih povreda koje je imao, a među kojima su oštećenje ligamenata i lom kosti noge. Godine 2013. krenuo je u posapo sa satovima, a danas se njegova godišnja dobit procenjuje na pet miliona funti. Lansirao je kompaniju "Global Watches" koja prodaje Rolekse, Hublote i druge marke satova.

- Kada sam shvatio da mi fudbal neće dati život kakav sam poželeo, shvatio sam da moram da pronađem nešto drugo. Kroz kontakte koje sam stvorio u fudbalu, počeo sam da prodajem satove.  Kompaniju sam osnovao kada sam video da je potrebno kako bih ostao održiv na tržištu. To je sada jedna jaka kompanija koja zarađuje milione. Ideja je da je još razvijam, a potom prodam za pet ili 10 godina - izjavio je 32-godišnji Kaliste.

BONUS GALERIJA

Ruska Instagram zvezda Julijana Tretjak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.