NEMA PREDAJE: Zvezdin fudbaler najavljuje odbranu titule

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 18:10

NEMA PREDAJE: Zvezdin fudbaler najavljuje odbranu titule

Samouvereno.

Fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju za prolećni deo sezone u Antaliji, a perspektivni čuvar mreže Miloš Gordić izneo je utiske tokom dosadašnjeg dela priprema.

- Odlično se osećam, prvi deo priprema bazira se na fizičkoj pripremi. Moramo dobro da se spremimo za početak sezone i damo maksimum da odbranimo titulu. Najdraže nam je kada radimo sa loptom, ali daleko od toga da mi golmani ne vežbamo snagu. Radimo i na taktici. Taktika i snaga su presudni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << segmenti fudbala, radimo na oba aspekta, te mislim da ćemo ući u sezoni izuzetno spremni - počeo je Gordić.

Gordić je istakao da pomaže mlađem kolegi Stefanu Marinkoviću, ali je i naglasio da jedva čeka da ponovo zaigra.

- Do nedavno sam ja bio najmlađi, sada ima i mlađih. Stefan jako lepo radi i dobro se ponaša, gledam da mu što više pomognem. Takođe, Borjan i Popović ga savetuvuju. Strpljivo čekam šansu, nadam se da ću opravdati očekivanja i dati svoj maksimum - zaključio je Gordić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.