NEMA PREDAJE: Pogledajte slike iz svlačionice ORLOVA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 20:50

NEMA PREDAJE: Pogledajte slike iz svlačionice "ORLOVA" (FOTO)

Posebnu pažnju privlače kostobrani...

Još samo nekoliko minuta ostalo je do početka odlučujućeg, trećeg meča grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru u kojem reprezentacija Srbije, mora pobediti selekciju Švajcarske kako bi se obrela u osmini finala. Na stadionu "974" je sve spremno, tako i svlačionica "Orlova".

Naši reprezentativci će igrati u crvenim dresovima, kao što je to bio slučaj protiv Brazila, a na stadionu su ih dočekale već spremljene stvari.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
To je bilo zanimljivo videti, pošto smo imali priliku da vidimo da na kostobranima zastavu Srbije ime Darko Lazović, dok Sergej Milinković - Savić na istim drži sopstvenu fotografiju iz Lacija.

pic.twitter.com/BZqErhlAyg

— SportBot (@SportBot11) December 2, 2022

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.