Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 22:39

NEMA NOVOG UGOVORA: Rojs napušta Borusiju Dortmund na kraju sezone

Njegova plata je veliki izdatak za klub.

Fudbaler Borusije Dortmund Marko Rojs mogao bi da na kraju sezone da napusti klub, prenose nemački mediji. Rojs ima ugovor sa Borusijom do 30. juna ove godine, ali čelnici kluba navodno ne žele da produže ugovor, pošto su nezadovoljni igrama iskusnog veznog fudbalera. On će u tom slučaju da napusti "milionere" bez obeštećenja.

Nemački mediji tvrde da je Rojsova plata, koja iznosi 11 miliona evra po sezoni, veliko opterećenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za klub iz Dortmunda koji je rešio da mu ne ponudi novi ugovor.

Rojs (33) je u Dortmund stigao 2012. godine iz Borusije Menhengladbah. On je za klub iz Dortmunda odigrao 381 meč i postigao je 161 gol. Ove sezone osam puta se upisao u listu strelaca na 25 utakmica. Sa Borusijom je osvojio pet trofeja.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dortmund ne želi Rojsa u narednoj sezoni

Izvor: B92, 18.Apr.2023

Kapiten fudbalera Borusije Marko Rojs mogao bi da na kraju sezone da napusti klub iz Dortmunda, prenose nemački mediji...Rojs ima ugovor sa Borusijom do 30. juna ove godine, ali čelnici kluba navodno ne žele da produže ugovor, pošto su nezadovoljni igrama iskusnog veznog fudbalera...On će u tom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.