NEMA LEPŠEG PRIZNANJA U KARIJERI: Mitrović se oglasio nakon pobede nad Finskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 23:44

"NEMA LEPŠEG PRIZNANJA U KARIJERI": Mitrović se oglasio nakon pobede nad Finskom

Zaslužno poneo kapitensku traku...

Košarkaš Srbije Luka Mitrović prokomentarisao je činjenicu da je bio kapiten nacionalnog tima u meču sa Finskom. Tim Svetislava Pešića su slavili u Beogradu rezultatom 77:61 u prvom kolu kvalifikacija za Evrobasket.

- Još uvek nestvarno. Navikavam se na to zvanje, ali je jako lepo. Prelepo je, nema mnogo lepših priznanja u karijeri od nečega takvog - rekao je Mitrović i dodao:

- Znali smo da će biti jako težak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč. Finci nisu zvučni na papiru, ali igraju agresivno, od samog starta, iznenadili su nas. Došli su da se 'pobiju', u nekim delovima su uspeli. Pogađali su iz tranzicije. Kad smo smirili igru, odigrali pametnije u napadu, ostavili smo im manje prostora za tu tranziciju i lake poene.

Pionir je bio jako dobro popunjen, a nije izostala podrška ni onih najmlađih.

- Prelepa slika. Ovi momci, koji su letos osvojili srebro, zaslužni su za ovako pun Pionir. Bilo je prelepo igrati, toliko dece. Izuzetno lepa košarkaška atmosfera - kazao je Mitrović.

Srbija za tri dana gostuje Gruziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.