NEMA KRIZE!

Izvor: Kurir, 12.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA KRIZE!

Predsednik Partizana Tomislav Karadžić i pored tri uzastopna remija u Humskoj tvrdi da u klubu sve funkcioniše kako treba

Partizan je u tri meča kod kuće izgubio šest bodova, trener Đukić iznerviran je dovođenjem pojačanja, a predsednik Partizana Tomislav Karadžić poručuje da u klubu ipak nema krize! Prvi čovek crno-belih daje veliku podršku prvom strategu Miroslavu Đukić i igračima, verujući da će u preostala četiri meča, koliko je ostalo do kraja jesenjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dela prvenstva, ostvariti sve pobede.

- Iako smo imali tri remija zaredom na našem stadionu, nema krize u klubu i sve strukture su dale podršku treneru Miroslavu Đukiću i igračima. Igramo dobro, malo smo podbacili protiv Čukaričkog, ali to je fudbal. Da budem iskren, očekivali smo da u prethodna tri meča osvojimo devet bodova, ali to se nije dogodilo. Glavu gore, i verujem da ćemo do kraja jesenjeg dela prvenstva nadoknaditi izgubljeno. Tim igra dobro, ali u nekim utakmicama ni sreća nam nije bila naklonjena. Najvažnije da nema panike i da nije upaljeno crveno svetlo. Atmosfera u Partizanu je odlična, iako bi neki želeli da je situacija drugačija - izjavio je Karadžić.

Prvi čovek crno-belih ističe da mu je drago što se poboljšao fudbal u našoj ligi i da danas svako svakog može da pobedi.

- Fudbal u Srbiji je kvalitetniju u odnosu na prethodne sezone i to može da raduje svakoga. Pokazalo se da svako svakog može da pobedi i da su timovi izjednačeniji, što automatski podiže kvalitet fudbala u našoj zemlji. Najbolji primer je Partizan, koji je u tri kola ostvario isto toliko remija. Moraš puno znoja da proliješ da bi stigao do pobede. Biće još dosta iznenađenja do kraja prvenstva.

Karadžić je istakao da se ne bavi time ko će na zimu da dođe u klub ili da ode iz njega, već je taj deo posla prepustio sportskom direktoru Ivanu Tomiću i treneru Miroslavu Đukiću.

- Svako radi svoj deo posla. Tomić i Đukić su zaduženi za igrački kadar i njih dvojica će razgovarati o mogućim pojačanjima, odnosno na kojoj poziciji je potreban igrač. Jedino što znam, jeste da fudbaleri koji su na neki način nosioci igre Partizana neće biti prodati ni do kraja sledeće godine. To je politika kluba, iako finansijska situacija nije baš sjajna, ali ide nabolje. Trudimo se da napravimo dugotrajan plan, jer bez toga nema ni rezultata. To mora da bude jasno i svim ostalim klubovima, jer to je jedini preduslov da napokon napravimo nešto i u Evropi - završio je Karadžić.       [ antrfile ]

CRNO-BELA BOLNICA

Tri remija zaredom nisu jedini problem u klubu. Četiri povređena igrača biće narednih dana dodatna briga crno-belih. U finišu meča sa Čukaričkim sudarili su se Nemanja Rnić i golman crno-belih Darko Božović. Štoper je s terena iznet na nosilima, dok je čuvar mreže dobio lakši udarac u glavu. Vezisti Zoran Tošić i Đorđe Lazetić takođe su pre vremena napustili utakmicu, zbog povreda kolena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.