NEMA JOŠ ŠAMPIONA U ITALIJI: Teodosić trojkom u produžetku doneo trijumf za peti meč (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 08:43

NEMA JOŠ ŠAMPIONA U ITALIJI: Teodosić trojkom u produžetku doneo trijumf za peti meč (VIDEO)

Sve mečevi su dobili do sada domaći timovi.

Košarkaši Virtusa savladali su Olimpiju iz Milana nakon produžeteka rezultatom 93:89 u četvrtoj utakmici finala Serije A i sada je 2:2 u seriji.

Najbolji kod pobednika su bili Džordan Miki koji je završio sa 16 poena i sedam skokova i Marko Belineli sa 18 poena. Srpski košarkaš Miloš Teodosić je postigao 10 poena i imao osam asistencija, a Tornike Šengelija je dodao devet poena i pet asistencija.

Kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Olimpije se istakao Ševon Šilds sa čak 26 poena i devet skokova. Šabaz Nejpir je imao 16 poena i osam asistencija, a dabl-dabl učinak je ostvario Nikolo Meli sa 12 poena i 11 skokova.

Virtus je imao prednost tokom gotovo čitavog regularnog dela igre, uglavnom dvocifrenu koju su na kraju ispustili, a Nejpir je trojkom izborio produžetke.

Ⓥ Milos Teodosic. Dagger. Ⓥ#VirtusOlimpia #Game4 #Finals pic.twitter.com/CKPBe0E3Ay

— basket2⃣4⃣ (@basket24gr) June 16, 2023

Odlučila je trojka Teodosića koji je na nešto više od minut do kraja pogodio za 91:86, ali je istom merom uzvratio Bili Beron na drugoj strani. Ipak. trojka Amerikanca na kraju su bili poslednji poeni njegove ekipe koji nisu bili dovoljni za preokret.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.