NEMA FUDBALA: Odložene dve utakmice Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 17:54

NEMA FUDBALA: Odložene dve utakmice Superlige

Odobrenje za odlaganje dala je Medicinska komisija FSS.

U utorak je trebalo da se odigraju tri utakmice 10. kola Superlige Srbije, ali nakon odluke Medicinske komisije FSS odloženi su mečevi u Surdulici i Nišu.

Utakmice Radnik – TSC Bačka Topola i Radnički Niš – Metalac odložene su zbog većeg broja bolesnih fudbalera.

Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen… >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << probuđena je nada navijača da se može do Skudeta. Večeras (20.45) Napoli gostuje Udinezeu, kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Napoli.

Naime, nije u pitanju korona virus, jer bi u tom slučaju utakmice bile odigrane.

Prema propisima u vreme pandemije, dovoljno je da jedan tim ima 13 zdravih fudbalera kako bi meč bio odigran.

Sledeće, deseto kolo Superlige Srbije na programu je od utorka do četvrtka. Sastaju se Vojvodina – Kolubara (utorak), Radnički Kragujevac – Novi Pazar, Napredak – Čukarički, Spartak – Proleter (sreda), Mladost – Partizan i Crvena zvezda – Voždovac (četvrtak).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.