NEMA DOBRU TEHNIKU ŠUTA: Bivši trener Zvezde OPLEO po Litvancu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:46

NEMA DOBRU TEHNIKU ŠUTA: Bivši trener Zvezde "OPLEO" po Litvancu

Crveno-beli su podbacili pre svega na kraju meča sa Armanijem.

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su pravi "brodolom" na samom kraju utakmice Evrolige u Beogradu protiv Armanija. Gosti su fenomenalno šutirli, što se nikako ne može reći za izabrrnike Janisa Sferopulosa.

Bivši trener Crvene zvezde Vlade Đurović je govorio o Litvancu Rokasu Giedraitisu koji važi za vrsnog šutera, ali to nikako da pokaže.

- Giedraitis na teškim utakmicama ne igra dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kod kuće igra bolje nego na strani, ali ni kod kuće kad je teško nije nešto. Ja recimo to nikada nisam rekao, ali meni se ne sviđa njegova mehanika šuta. Ne samo što šutira sa glave nego nikada nema ispružen lakat kod šuta - rekao je Đurović i nastavio izlaganje:

- Veliki šuteri uvek moraju da imaju ispružen lakat i da prsti prate loptu dok ona ne uđe u koš. On to nema. On em je Litvanac, em je šuter, igrao u jakim ligama... Ali ja to u Zvezdi nisam video, nije on šuter ako šutira 2/6 ili 2/7, to nije pravi šuter - pojasnio je Đurović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.