NEMA BJELICE U TIMU SAKRAMENTA: Sada se zna i RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 08:35

NEMA BJELICE U TIMU SAKRAMENTA: Sada se zna i RAZLOG

Prošle godine je bio treći po minutaži u timu.

Nermanja Bjelica je prethodne sezone bio treći igrač Sakramento Kingsa po minutima, a sada ga nema uopšte u timu. U Kaliforniji su odgonetnuli razlog za to. Čovek koji je zamenio Vladu Divca na poziciji generalnog menadžera Kingsa, Monte Mekner, smatra da se ne uklapa u "širu sliku" u timu koji želi da gradi oko prve zvezde Dearona Foksa.

- Kingsi su smanjili Bjelici ulogu u skladu sa naređenjima Meknera. Plan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se gradi oko Foksa, pa će za krilnog centra pokušati da dobije što bolju ponudu. Sve je to deo plana koji će se sprovesti u sledeće 2 do 4 godine - napisali su u "Sakramento Biju".

Za Bjelicu je interesovanje pokazivao i Boston, ali i Denver Nikoel Jokića. Ništa konkretno, ali jasno je da neće još dugo biti u glavnom gradu Kalifornije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača Formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.