NEKOM VRUĆE, A NEKOM ‘LADNO!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2010, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKOM VRUĆE, A NEKOM ‘LADNO!

Marko Pantelić nije obavešten! Napadač Srbije šetkao se juče u bazi „orlova“ u Johanesburgu u majici sa kratkim rukavima iako je je u Južnoj Africi zvanično počela zima, a Marku to očigledno niko nije rekao. S druge strane, njegov kolega iz špica Nikola Žigić ništa nije hteo da rizikuje, pa je obukao debelu zimsku jaknu. Što je sigurno, sigurno je.

Marko Pantelić nije obavešten!

Napadač Srbije šetkao se juče u bazi „orlova“ u Johanesburgu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << majici sa kratkim rukavima iako je je u Južnoj Africi zvanično počela zima, a Marku to očigledno niko nije rekao. S druge strane, njegov kolega iz špica Nikola Žigić ništa nije hteo da rizikuje, pa je obukao debelu zimsku jaknu. Što je sigurno, sigurno je.

Meteorolozi su predvideli zahlađenje u Južnoj Africi, pa čak i snežne padavine, ali su naši momci zasad pošteđeni tih neprilika. Doduše, u Johanesburgu temperatura nije baš toliko visoka da bi se nosili kratki rukavi, ali je Panta ipak bio dovoljno hrabar.

Inače, Pantelić i još četvorica fudbalera našeg nacionalnog tima preksinoć su nakratko napustili bazu u „Sanisajd“ hotelu. Kapiten Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Branislav Ivanović, Marko Pantelić i Vladimir Stojković posetili su elitni deo grada - Santon. Razlog nije bio provod, već, kako nam je rečeno, odlazak u velnes centar u jednom od najprestižnijih hotela Mikelanđelo, smeštenog u sklopu ogromnog tržnog centra „Santon siti“.

S obzirom na to da takvu uslugu nemaju vikendom u sopstvenom hotelu, ova četiri igrača posetila su saunu i centar za masažu, a sve pod budnim okom prvog čoveka našeg obezbeđenja Milivoja Mirkova, lekara nacionalnog tima Miodraga Mladenovića i trenera golmana Radeta Zalada.

Milan Rašević

Potera za Marijanom!

Kada su vaši izveštači preksinoć videli naše heroje, prvo što smo pomislili je da je famozna doktorka Marijana Kovačević smeštena u hotel „Mikelanđelo“, pa smo inkognito pokušali da utvrdimo na recepciji da li je to istina. Nakon što nam je potvrđeno da nije, a zatim i kada nam je sutradan portparol reprezentacije Aleksandar Bošković rekao o čemu je reč, odustali smo od potere za isceliteljkom, od čijih se usluga, po svoj prilici, odustalo na ovom Svetskom prvenstvu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.