NEKOLIKO NJIH SE NE OSEĆA DOBRO: Duljaj u problemu pred meč sa Mladosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 17:25

"NEKOLIKO NJIH SE NE OSEĆA DOBRO": Duljaj u problemu pred meč sa Mladosti

Crno-beli dočekuje Lučance.

Trener Partizana Igor Duljaj izneo je očekivanja pred meč 11. kola Mozzart bet Superlige protiv lučanske Mladosti.

Crno-beli u subotu od 18:30 dočekuju tim iz Dragačeva.

- Prvo želim da čestitam našim omladincima na pobedi u Ligi šampiona i nadam se da će proći dalje. Što se tiče utakmice sa Lučanima, imaju iskusnu ekipu, ovo će biti najteža utakmica pred reprezentativnu pauzu. Protivnik će doći bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pritiska, uzeli su bod TSC-u, ekipi koja igra Evropu. Poštujemo ekipu Mladosti, ali cilj je pobeda.

- Veoma je bitno kako ćemo da uđemo u utakmicu. Ukoliko bude nekih problema, tu su naši navijači da nam pomognu. Nadam se da toga neće biti pošto smo umeli da dovodimo naše navijače maltene do stresa, gubili, pa smo uspeli da preokrenemo. Tako da... nema opuštanja - rekao je Duljaj.

Dotakao se i meča protiv Napretka (0:2) iz prošlog kola.

- Raduje me što smo stvorili dosta šansi. Ruku na srce, Napredak nije igrao dugo pre nas i nisu tempirali formu za taj meč. Što se tiče nas, ponavljam, stvarali smo dosta šansi, ali je jasno da me raduje što nismo primili gol - istakao je trener crno-belih.

Aldo Kalulu je u duelu sa Kruševljanima postigao prvi gol u crno-belom dresu, a Duljaj je rekao da ga igre momka iz Konga ne iznenađuju-

- Za ljude koji ga ne poznaju, jeste iznenađenje. On je veliki profesionalac, vredno trenira, da li igra ili ne igra. Drago mi je da je postigao gol i videlo koliko mu je to značilo. Postojao je period kada nije igrao najbolje, ali za to je postojao jasan razlog, trebalo mu je mečeva, ali iz utakmice u utakmicu napreduje, kao i Gajas Zahid.

Duljaja i pored velikog broja primljenih golova raduje što njegov tim ih dosta postiže.

- Ekipe koje dominiraju imaće uvek problem sa kontrama. Mi se uvek trudimo da u svim segmentima budemo bolji i radićemo na tome. Ja više volim kada naš tim postigne dosta golova, makar i primio koji - rekao je Duljaj.

Crno-beli su u nekoliko prethodnih mečeva primali golove od desnih bekova, a u duelu sa Lučancima, Varjačić bi mogao da bude pretnja.

- Igrač koji se dosta ponavlja, nije on samo opasan, ima još dosta igrača. Ponovo pozivam navijače, koliko god da ih bude, neka budu što glasniji, potrebni su nam - istakao je Duljaj, pa prokomentarisao i duel Nordsjelanda, ekipe koja je eliminisala Partizan i sprečila ga da se domogne grupne faze Lige konferencija.

- Ne sme se niko potceniti, neki sportski radnici su govorili za Nordsjeland da je to ekipa iz nekog sela, a oni su juče pobedili Ludogorec 7:1, tako da nema potcenjivanja ikoga.

Zdravstveni bilten?

- Marković je dva puta povraćao, on je bio pod znakom pitanja. Ima još par igrača koji se ne osećaju dobro. Moraću odluku da donesem posle treninga i tad ću znati najbolje.

Štoper Netan de Medina još uvek nije debitovao u dresu Partizana.

- Moraće još navijači da sačekaju na njegov debi. Posle reprezentativne pauze će se to desiti. Pokušaćemo posle duela sa Mladosti da pronađemo neke protivnike i u tim prijateljskim utakmicama će Medina dobiti minute - zaključio je Duljaj.

Tim iz Humske je prvi na tabeli sa dva boda više od drugoplasiranog TSC-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.