NEKOLIKO MINUTA PRED UTAKMICU SA JAVOROM: Veliko slavlje na Marakani, a razlog je... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 23:21

NEKOLIKO MINUTA PRED UTAKMICU SA JAVOROM: Veliko slavlje na Marakani, a razlog je... (FOTO)

Jubilej ljubimca "delija".

Meč Superlige Srbije između Crvene zvezde i Javora imao je lepu uvertiru. Krilni napadač crveno-belih El Fardu Ben je upisao 100. meč u dresu šampiona Srbije. Povodom toga, pre početka meča na stadionu “Rajko Mitić” predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović mu je predao dres sa brojem 100.

Reprezentativac Komora u Zvezdu je došao u januaru 2018. godine, a u 99 mečeva za crveno-bele u svim takmičenjima ima učinak od 53 postignuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola i 25 upisanih asistencija.

Veliki jubilej za Bena! Jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde danas igra 100. utakmicu u dresu našeg kluba, a poseban poklon uručio mu je predsednik Svetozar Mijailović. #crvenazvezda #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Oct 25, 2020 at 1:25pm PDT

 Pre Crvene zvezde, El Fardu Ben je igrao za Avr, Veriju, Olimpijakos, Levadiijakos i Panionios.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.