NEKI IDU NA SKIJANJE, A MIROTIĆ U PRIZREN: Nikola ponovo pokazao humanu stranu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 10:23

NEKI IDU NA SKIJANJE, A MIROTIĆ U PRIZREN: Nikola ponovo pokazao humanu stranu (FOTO)

Makar zbog ovakvih stvari ne zaslužuje da ga niko u Srbiji vređa.

Košarkaš Olimpije iz Milana Nikola Mirotić je po ko zna koji put pokazao da je jedan od najhumanijih ljudi na sportskoj sceni.

Proslavljeni as je slobodno vreme usled reprezentativne pauze iskoristio da poseti Kosovo i Metohiju (a ne da ode na skijanje ili neko drugo mesto da se odmora) i da makar malo da nade napaćenom narodu da izdrži torturu i ostane na svojim vekovnim ognjištima.

Mirotić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proveo dan u Prizrenu, družio se sa meštanima, a oprobao se i u šutiranju trojki.

A post shared by Bogoslovija Prizren (@bogoslovija_prizren)

- Košarkaš Nikola Mirotić je sa porodicom tokom dana posetio našu školu i sa učenicima učestvovao u nekim od njihovih dnevnih aktivnosti. Bila je ovo prilika i da se oproba u bacanju trojki - saopštila je prizrenska bogoslovija.

Neki ga ne vole u Srbiji, jer se predomislio i nije hteo da zaigra za Partizan, ali samo kada se vidi koliko je puta pomogao Srbima u svim najugroženijim područjima, makar to je razlog da ne bude dočekan sa zvižducima, ako ne i da bude sačekan gromoglasnim aplauzom. Nije bitno ko za koga navija, ali zamislite se ako zviždite Mirotiću koliko ste vi uradili za Srbiju, a koliko on.

Ako su bitniji Zvezda ili Partizan od Srbije, onda je normalno vređati Nikolu Mirotića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.