”NEKE STVARI SU SADA JASNIJE”: Obradović zagonetan nakon poraza u Atini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 18:50

”NEKE STVARI SU SADA JASNIJE”: Obradović zagonetan nakon poraza u Atini!

Treći uzastopni...

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kazao je da je turnir Pavos Janakopulos u Atini bio vrlo korisna provera za njegov tim pred takmičarske utakmice.

Partizan je doživeo dva poraza na turniru u "OAKA areni". Juče ih je savladao Anadolu Efes, a danas Bajern.

Oba puta je to bilo praktično na jednu loptu, no to ne menja činjenicu da ne funkiocniše sve kako je zamišljeno među crno-belima što se videlo tokom ABA Superkupa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su bili veliki favoriti protiv SC Derbija, ali su ipak ostali bez trofeja.

- Bio je vrlo koristan turnir za nas da vidimo šta možemo pred takmičarske utakmice koje sada slede. Za nas su neke stvari sada jasnije - zagonetan je bio Obradović.

Istina je da se za sada nisu najbolje nametnuli Frenk Kaminski, posebno defanzivno, a ni Ognjen Jaramaz koji se vratio u klub. Centarska pozicija je veći problema za Partizan u ovom trenutku, no tržište gotovo da je zatvoreno i ostaje im da gledaju praktično ka NBA ligi budući da su evroligaške "petice" razgrabljene.

Η αποθέωση στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς την στιγμή που λαμβάνει το αναμνηστικό του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.#BNSportsgr #paobc #partizan #obradovic pic.twitter.com/9MjjM0AtVF

— BN Sports (@BNsportsGr) September 24, 2023

Obradović je dobio i ovacije "OAKA arene", a kada je upitan kako se oseća povodom povratka u dvoranu kazao je:

- Ovde je uvek isto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.