NEKADAŠNJI SELEKTOR HRVATSKE O ORLOVIMA: Pešić mora da reši samo JEDAN problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 12:54

NEKADAŠNJI SELEKTOR HRVATSKE O ORLOVIMA: Pešić mora da reši samo JEDAN problem

I dalje nas vidi kao jedne od favorita.

Nekadašnji selektor i sportski direktor reprezentacije Hrvatske Aleksandar Aco Petrović veruje da Srbija ima tim koji može igrati na visokom nivou na predstojećem Mundobasketu.

Iako se selektor Svetislav Pešić suočio sa brojnim izostancima iz raznih razloga, Srbija se i dalje kotira među favoritima na Svetskom prvenstvu. To smatra i Aco Petrović, ali celokupnu sliku vidi tako da Pešić mora da reši jedan problem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Puno izostanaka, ali ovi igrači koji su na spisku mogu igrati na visokom nivou. Jedino pravo pitanje kako će Pešić rešiti pitanje pleja - odgovorio je Petrović na jedno od pitanja na Tviteru.

On je prevashodno komentarisao slovenačku selekciju koju zbog Dončića ne želi da isključi iz kruga favorita.

- Favoriti za SP u košarci polako ulaze u ritam kroz prijateljske utakmice. Jedino Slovenija ima velikih problema zbog povrede Čančara i neuverljivih nastupa, ali ih neću izbaciti iz kruga favorita zbog enormnog respekta prema Dončiću te njihovog povoljnog žreba - napisao je Petrović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska novinarka Dileta Leota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.