NEKADA MANČESTER, MILAN I REAL, DANAS ZATVOR: Zbog silovanja Albanke ide na robiju!

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2021, 23:15

NEKADA MANČESTER, MILAN I REAL, DANAS ZATVOR: Zbog silovanja Albanke ide na robiju!

Legendarni fudbaler mora na dugogodišnju robiju! Prosto je neverovatno kako neko pored svog talenta koji je dobio od Boga i svega što je stekao u životu, uspe da uradi nešto ovako. Robinjo je poznati brazilski napadač, koji je tokom svoje karijere branio boje mnogih poznatih klubova, među kojima je i italijanski Milan. Apelacioni sud iz […]
The post NEKADA MANČESTER, MILAN I REAL, DANAS ZATVOR: Zbog silovanja Albanke ide na robiju! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ROBINJO IDE NA ROBIJU! Slavni fudbaler silovao Albanku, čeka ga 9 godina iza rešetaka! (FOTO)

Izvor: Kurir, 10.Mar.2021, 11:57

Poznati brazilski fudbaler Robinjo dobio je potvrdu zatvorske kazne od devet godina zbog silovanja devojke albanskog porekla u Milanu 2013. godine!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.