NEKADA IDOL, A DANAS KONKURENCIJA: Iz Zvezde saopštili SJAJNE VESTI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 16:47

NEKADA IDOL, A DANAS KONKURENCIJA: Iz Zvezde saopštili SJAJNE VESTI (FOTO)

Nova zvezda u usponu...

Pokazala je Crvena zvezda prethodnih godina da u omladinskoj školi ima mnogo bisera i budućnosti za srpski fudbal. Poslednji u nizu je Strahinja Eraković koji je ove zime nastupao sa reprezentacijom Srbije na Mundijalu u Kataru. Ipak, sa štoperom neće stati "proizvodnja" mladih igrača budući da su na Marakani spremili nove kandidate za prvi tim.

Talentovani golman Jovan Miladinović, debitovao je, kao šesnaestogodišnjak, za seniore Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde na meču sa Dinamo Tbilisijem, i sa nekoliko sjajnih odbrana u finišu meča pokazao da je pred njim blistava budućnost.

Talentovani čuvar mreže se dokazao i pokazao nastupima u konkurenciji dve godine starijih fudbalera, a samim tim izborio mesto i u prvom timu.

Mladi Kraljevčanin u Zvezdu je stigao pre dve godine iz Kikera! On je poslednjih godinu dana bio ogroman faktor u crveno-belom dresu, a na pipreme stiže da zaoštri konkurenciji među stativama

Kako se navodi na instagramu crveno-belih, Miladinovića je tada upravo Milan Borjan dočekao u Ljutrice Bogdana i poželeo mu dobrodošlicu, a sada će mladi čuvar mreže imati priliku da upravo sa svojim idolom bude u prvom timu.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.