NEKADA HEJTER, DANAS FAN: „Đoković igra igru procenata, osvojiće najviše Grend slemova“!

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2023, 16:45

NEKADA HEJTER, DANAS FAN: „Đoković igra igru procenata, osvojiće najviše Grend slemova“!

Vilander smatra da srpski teniser pažljivo bira broj turnira i da mu to pomaže u dugovečnosti Nekadašnji svetski broj 1, Mats Vilander, govorio je Novaku Đokoviću i Grend slem trci između njega i Rafaela Nadala. Poznato je da je Novaku u zadnje dve, tri godine bilo zabranjeno da nastupa na mnogim turnirima na kojima je […]
The post NEKADA HEJTER, DANAS FAN: „Đoković igra igru procenata, osvojiće najviše Grend slemova“! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Pet setova sa Rafom i Novakom u Parizu? Previše za Alkarasa"

Izvor: B92, 25.Mar.2023, 10:06

Mats Vilander, nekadašnji broj jedan, smatra da Karlosu Alkarasu neće biti tako lako da bude bolji od Rafaela Nadala i Novaka Đokovića na Rolan Garosu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.