NEHUMANA BENFIKA: Belenenseš izašao sa 9 igrača, primio 7 golova, a onda - PREKINUT MEČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 00:20

NEHUMANA BENFIKA: Belenenseš izašao sa 9 igrača, primio 7 golova, a onda - PREKINUT MEČ

Vrlo je čudno što je uopšte započeta ova utakmica.

Utakmica između Belenenseša i Benfike prekinula se u 47. minutu zbog nedovoljnog broja igrača domaćeg tima na terenu, a pri rezultatu 7:0 za dvostrukog šampiona Evrope.

Belenenseš je meč započeo sa devet igrača, od čega je prvi golman igrao u polju, a razlog za to je čak 17 zaraženih fudbalera koronavirusom.

Posle 25 sekundi, Benfika je imala prednost nakon autogola Eduarda Kaua, a do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremena izabranici Žorža Žezusa postigli su još šest pogodaka. Tri su bila deo najboljeg strelca Darvina Nunjeza.

😱 Belenenses'in Benfica maçı 11'i... Pardon 9'u!

🦠 14 oyuncusu Covid-19'a yakalanan Belenenses, maça 9 oyuncuyla çıkmak zorunda kaldı!

🧤 Kaleci olan Joao Monteiro, orta sahada görev alıyor! pic.twitter.com/PRxaY1VjvL

— Play Spor (@playsporcom) November 27, 2021

No, kada je startovalo drugo poluvreme, Belenenseš je izašao sa sedmoricom igrača na teren, a ubrzo se još jedan od fudbalera požalio na povredu i utakmica je morala da bude prekinuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuta utakmica u Portugalu, Belenenseš ostao sa šestoricom igrača

Izvor: Danas, 28.Nov.2021

Utakmica Belenenseša i Benfike prekinuta je večeras u drugom poluvremenu, pošto je domaća ekipa ostala sa samo šestoricom fudbalera na terenu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.