Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDOVIĆU, VRAŽE: Kako je izbegnuta opšta tuča u finalu Evrokupa (VIDEO)

Ovakav potez opravdava loša situacija u kojoj se u tom momentu nalazio tim iz Malage.
Treća četvrtrina, veoma lepa prednost za Valensiju koja je taj period završila sa plus 11 i veoma grub faul srpskog reprezentativca. Sve se to zamalo pretvorilo u opštu tuču nakon prekršaja Nemanje Nedovića, ali je to sprečila pribranost pojedinaca.
Nedović je silovito udario Rafu Martineza koji se ubzo našao na podu. Sreća pa se sve to desilo pored klupe Unikahe, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a ne Valensije, te je u teren utrčao jedino Alen Omić koji je sprečio Martineza da uzvrati Srbinu.
Omić se potom sukobio sa nekoliko igrača Valensije pa je zaradio isključenje, iako je košarkaška vest dana njegov fer plej potez kada je priznao da je na putu do auta lopta njega poslednjeg dotakla, iako je sudija pokazao drugačije.
Unikaha je u narerdnom kvartalu došla do istorijskog preokreta.

(Izvor: YouTube/Alessandro Luigi Maggi)
The post NEDOVIĆU, VRAŽE: Kako je izbegnuta opšta tuča u finalu Evrokupa (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.