NEDOVIĆEV TVIT ISPROVOCIRAO HRVATE: Ronaldo, Mesi, Zlatna lopta – Pa ko je sad tu zvao Modrića... (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Dec.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDOVIĆEV TVIT ISPROVOCIRAO HRVATE: Ronaldo, Mesi, Zlatna lopta – "Pa ko je sad tu zvao Modrića..." (FOTO)

Pokažem svojoj devojci kako su Zlatnu loptu od 2008. godine osvajali Ronaldo i Mesi, a ona meni kaže: "I ko je zvao sad tu Modrića, majke ti!, napisao je Nemanja Nedović na svom Tviter profilu Hrvatski fudbaler Luka Modrić osvajanjem Zlatne lopte za 2018. godinu podelio je sportsku javnost. Jedan deo podržava izbor igrača Real Madrida za najboljeg na svetu, a možda je i veći broj onih koji osporavaju tu titulu.Oglasili su se mnogobrojni fanovi Ronalda i Mesija, ali jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od zanimljivijih tvitova ostavio je srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović.PROČITAJTE JOŠ: Modrić otkrio kako mu je Zidan pomogao da osvoji Zlatnu loptu- Pokažem svojoj devojci kako su Zlatnu loptu od 2008. godine osvajali Ronaldo i Mesi, a ona meni kaže: "I ko je zvao sad tu Modrića, majke ti!":):):)", napisao je Nemanja Nedović na svom Tviter profilu i izazvao brojne, uglavnom šaljive reakcije, koje se nisu svidele hrvatskoj javnosti. Inače devojka košarkaša Armanija je srpska manekenka Mina Milutinović.Podsećanja radi, Modrić je u ponedeljak prekinuo desetogodišnju dominaciju slavnog dueta Ronaldo i Mesi u izboru uglednog francuskog lista koji nagradu dodeljuje još od 1956. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedovićev tvit koji se Modriću neće svideti

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018

Nemanja Nedović napisao je tvit o dodeli "Zlatne lopte"...Srpski reprezentativac u košarci Nemanja Nedović koji je trenutno povređen u svom novom timu, Armaniju, prati dešavanja u fudbalu i posebno u Juventusu za koji navija...Ispratio je i dodelu nagrade za najboljeg fudbalera na planeti koja je...

Nastavak na Sportske.net...

ŠTA ĆE OVAJ MODRIĆ OVDE, MAJKE TI: Objava Nemanje Nedovića zapalila region i RAZBESNELA Hrvate! Šta će mu tek Luka reći na OVO? (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Dec.2018

Srpski košarkaš i reprezentativac Nemanja Nedović svojom obajvom na Tvoteru zapalio je društvene mreže. 

Nastavak na Kurir...

Mesi tek peti u izboru za Zlatnu loptu – 45 golova, 24 asistencije

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 18:09

Kao i svake godine, izbor za dobitnika Zlatne lopte izaziva oprečna mišljenja, ali je ovoga puta pitanja više nego obično.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.