NEDOVIĆ TROJKOM UTIŠAO ARENU: Zvezdi prvi istorijski derbi u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 20:44

NEDOVIĆ TROJKOM UTIŠAO ARENU: Zvezdi prvi istorijski derbi u Evroligi

Peti uzastopni trijumf crveno-belih u elitnom takmičenju.

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova u ''Štark reni'' dočekaće u istorijskom prvom večitom derbiju u Evroligi Crvenu zvezdu u okviru 12. kola tog takmičenja. Ovaj duel dolazi samo 10 dana posle meča u okviru ABA lige u kojem je Crvena zvezda nanela Partizanu prvi poraz u regionalnom takmičenju sa 90:74.

Navijači crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su sa nestrpljenjem iščekivali povratak Partizana u Evroligu posle punih osam godina, a između ostalih i ovaj meč. Uvertira je prethodnih dana bila situacija oko karata za navijače crveno-belih, pojavljivalo se mnogo oprečnih informacija, ali će na kraju ipak određen broj navijača Zvezde biti u ''Štark areni''

Ovo je 286. susret večitih rivala, ali prvi na međunarodnoj sceni. Iako ovaj derbi neće ništa rešiti u rezultatskom smislu, kao i uvek je stvar prestiža biti bolji od večitog rivala. Partizanu meč može biti biti bitan jer bi eventualnom pobedom prekinuo niz od tri poraza u Evroligi, dok je bi crveno-beli trijumfom mogli da stignu du pete uzastopne pobede u elitnom takmičenju.

ČETVRTA ČETVRTINA

TREĆA ČETVRTINA

DRUGA ČETVRTINA

PRVA ČETVRTINA

EVROLIGA, 12. kolo

Četvrtak

Alba - Fenerbahče (20)

Panatinaikos - Milano (20)

Makabi - Valensija (20.05)

Partizan - Crvena zvezda (20.30)

Real Madrid - Monako (21)

Petak

Žalgiris - Efes (19)

Olimpijakos - Virtus (20)

Barselona - Asvel (20.30)

Baskonija - Bajern (20.30)

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE PRŠTI: Delije stigle u Arenu na derbi, Grobari ih sačekali sočnim uvredama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022

Meč počinje u 20.30 časova...Bliži se početak istorjskog, prvog večitog derbija u Evroligi. Partizan dočekuje Crvenu zvezdu od 20.30 časova u beogradskoj Areni, a uoči duela ljutih rivala danima se vodila bitka saopštenjima za javnost dva kluba...Naposletku, Delije su našle svoje mesto u najvećoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.