NEDOVIĆ PO UZORU NA ŽOCA: Idemo iz utakmice u utakmicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 22:36

NEDOVIĆ PO UZORU NA ŽOCA: Idemo iz utakmice u utakmicu

Strpljenje je ključ.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je, pred početak finalne serije plef-ofa ABA lige i meča sa Partizanom, da će utakmice biti tvrde i neizvesne.

Partizan će u utorak u "Štark areni" od 20 sati dočekati Crvenu zvezdu u prvom meču finala plej-ofa regionalnog takmičenja.

Finalna serija se igra na tri pobede, a "crno-beli" imaju prednost domaćeg terena.

- Biće veoma teška serija, pre svega psihički. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naravno i fizički. Očekuje nas ekipa sa dosta atleticizma. Spremamo se mentalno, iskoristićemo priliku da doradimo neke detalje. Očekuje nas zanimljiva serija, bez dileme. Biće tvrde i neizvesne utakmice. Značajno smo se promenili i mi i oni. Očekuje nas nešto sasvim novo - istakao je Nedović.

Ranije je trener Partizana Željko Obradović izjavio da treba biti strpljiv, sa čim je saglasan i plejmejker Crvene zvezde.

- Znamo koliko je bitan ovaj trofej i sviđa mi se ono što vidim u svlačionici i na terenu. Ne razmišljamo o vezanim pobedama, idemo iz utakmice u utakmicu, to nam je bio recept za prethodna dva meseca, pa će biti i za finalnu seriju. Čak da idemo i četvrtinu po četvrtinu, da pokušamo da ih dobijemo što više i da na kraju slavimo svi zajedno - zaključio je Nedović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.