Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDOVIĆ: Jedva čekamo utakmice (VIDEO)

Pored Nikole Kalinića pred novinare u Kranjskoj Gori je izašao i Nemanja Nedović koji je izneo svoje utiske o dosadašnjem delu priprema i šta očekuje od nastavka kada su na programu utakmice.

- Znali smo šta nas očekuje u Kranjskoj Grori, bili smo ovde odlično primljeni i pre dve godine, a sada je čak i bolje. Odradili smo dva mikrociklusa koji su bili dosadniji, a evo sada idu utakmice i zanimljiviji deo. Ne možemo da se žalimo jer je stručni štab brinuo o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da nas lagano uvede u sve, da to prođe bezbolno i mislim da smo odradili sjajan posao.
Nedović je zbog povrede propustio veći deo prošlogodišnjih priprema, ali kaže da se nije mnogo toga promenilo u odnosu na ono što je ostavio pre 12 meseci.
- Prošle godine sam zbog povrede bio samo 15-ak dana. Nije tu neka velika razlika ima nekoliko igrača koji su novi, neki nisu tu. Uglavnom to je to, isti je sistem, isti je plan.
Novinare je zanimalo na koji način je sticana kondicija.
- Nismo izlazili napolje. Selektor praktikuje sticanje kondicije s loptom i to je mnogo lakše za nas igrače jer je zanimljivije i brže.
Reprezentativce po svemu sudeći raduje što su konačno na red doše utakmice.
- Puno se radujemo utakmici. Malo je dosadan ovaj prvi deo bez utakmica. Jedva čekamo da počnemo i nadamo se da ćemo da budemo uspešni
Šta je Nedović kazao o tome što je tim privremeno napustio Boban Marjanović pogledajte na snimku ispod.

(Izvor: Youtube/Александар Милосављевић)
The post NEDOVIĆ: Jedva čekamo utakmice (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BJELICA: Sa nestrpljenjem očekujem da se priključim ekipi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015

Naši NBA igrači među kojima je od ovog leta zbog pravila koja su propisana u toj ligi ne mogu da odrade cele pripreme sa reprezentacijom punom parom, a o tome je pričao i Nemanja Bjelica koji je prvi izašao pred novinare u Kranjskoj Gori.. . - Odradili smo bazični deo priprema veoma dobro. Ja sam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.