NEDOVIĆ JE UTRO PUT DO POBEDE: Svi su napravili iskorak...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 23:34

NEDOVIĆ JE UTRO PUT DO POBEDE: Svi su napravili iskorak...

Zvezda je stigla do četvrte pobede u 11 mečeva.

Košarkaši Crvene zvezde su savladali sa 97:83 Efes u meču 11. kola Evrolige u Beogradu. Junak je bio Nemanja Nedović koji je konačno odigrao onako kako od njega Delije očekuju.

Preuzeo je Zvezdin bek odgovornost u trećoj deonici i bio je nezaustavljiv, a to je utrlo put ka trijumfu. On je svakako bio preko potreban crveno-belima budući da su imali samo tri poebde u prvih deset kola.

- Zaista nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebala ova pobeda i srećan sam što smo došli do nje. Svi su napravili iskorak, pogotovo u drugom poluvremenu. Drago mi je i da se Branko vratio. Postigli smo 97 poena. Mislim da smo odradili dobar posao na obe strane terena - istakao je Nemanja Nedović posle trijumfa nad Efesom.

Evroliga 11. kolo

Četvrtak:

Fenerbahče - Real Madrid 100:99 (87:87)

Monako - Olimpijakos 85:77

Makabi - Alba 102:81

Bajern - Virtus 90:76

Armani - Žalgiris 70:83

Partizan - Pantinaikos 92:87 (78:78)

Petak:

Crvena zvezda - Efes 97:83

Barselona - Asvel 101:92

Valensija - Baskonija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.