NEDOVIĆ I MICIĆ NA METI REALA: Vasi ponuda od 2,5 MILIONA EVRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 13:45

NEDOVIĆ I MICIĆ NA METI REALA: Vasi ponuda od 2,5 MILIONA EVRA!

Bogata ponuda kraljevskog kluba.

Ekipa madridskog Reala spada u jednu od najstarijih u Evroligi, stoga ih naredne sezone očekuje veliki posao što se podmlađivanja tima tiče. Izabranici Pabla Lasa, koji je produžio ugovor sa kraljevskim klubom, su uprkos tome i dalje u samom vrhu evropske košarke međutim promene su neminovne. Kako javljaju špasnki mediji prvi igrač na listi želja je Srbin Vasa Micić.

Srpski plejmejker Vasilije Micić koji trenutno brani boje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anadolu Efesa gde beleži sjajne rezultate dobiće ponudu koja je „teška“ 2,5 miliona evra, što je daleko više od onoga što zarađuje u Istanbulu.

Najveća prepreka Realu je NBA ponuda Miciću.

Isti izvor navodi da jedan od igrača koje prate u Realu je i Nemanja Nedović.

Posle tri meča bez pobede, Everton je slavio na gostovanju Liverpulu, i sada pun samopouzdanja čeka Sautempton (21.00) koji je u očajnoj formi. Karamelama je ovaj meč vrlo bitan u borbi za Evropu, a kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Sautempton.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.