NEDELJKOVIĆ: Velika škola, nismo se ovome nadali

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 08:57

NEDELJKOVIĆ: Velika škola, nismo se ovome nadali

Prvak Srbije poražen u Beogradu.

Mladi desni bek Crvene zvezde Kosta Nedeljković ostavio je pozitivan utisak u drugom poluvremenu duela 4. kola Lige šampiona protiv Lajpciga.

Međutim, tim sa istoka Nemačke je osvojio tri boda (2:1) i nastavlja na proleće takmičenje u Ligi šampiona sa Mančester sitijem.

Sa druge strane, Zvezdu očekuje meč u Bernu protiv Jang bjsa koji može da joj donese nastavak učešča u nokaut fazi Lige Evrope u slučaju pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i nastavak borbe ako izbori remi.

- Ovo mi je druga utakmica u Ligi šampiona, u decembru tek punim 18 godina i ovo je veliko iskustvo za mene. Hvala stručnom štabu i upravi kluba na poverenju. Što se utakmice tiče, rezultat nije kakav smo želeli i čemu smo se nadali, ali velika škola. Moramo da učimo iz naših grešaka, jer velike ekipe to kažnjavaju. U drugom poluvremenu nismo grešili, uz to smo imali i mnogo prilika, ali nismo uspeli da osvojimo bodove. Sad se okrećemo prvenstvu, a onda nas čeka Jang bojs u Švajcarskoj gde moramo da pobedimo i prezimimo u Evropi - rekao je Nedeljković.

Duel u Bernu na programu je 28. novembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.