NEĆU VIŠE DA ĆUTIM: Oglasio se Sejduba Suma

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 19:01

"NEĆU VIŠE DA ĆUTIM": Oglasio se Sejduba Suma

Rešio da progovori o svom statusu.

Sejduba Suma nalazi se u nemilosti trenera Partizana Aleksandra Stanojevića. Odmah pošto se vratio sa reprezentativnih obaveza zapao je u drugi plan trenera, a celu situaciju je i sam Stanojević tada objasnio -Za mene je nebitno kada će moći da se vrati na teren zbog povrede. Imao je ovde terapiju koju nije odradio, jer je odsustvovao sa utakmice sa Radničkim zbog povrede. Suma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije u konkurenciji za sledeću utakmicu, a kada će biti – stvarno ne znam.

Gvinejac se zbog te situacije obratio pratiocima na instagramu i najavio da će im se obratiti u 19 časova.

Sevilja u prva četiri kola Primere nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

- Za sat vremena biću uživo na Instagramu jer mnogo ljudi želi da me pita šta se dešava i ja ću im reći istinu. Ne želim više da ćutim, moram reći šta imam - napisao je Suma.

Na objavi koju je "okačio", postavio je i fotografiju u društvu sa dvojicom igrača koji više nisu u klubu, obojice stranaca - Asana i Sadika.

Објава коју дели Seydouba Soumah ⚽️⚽️⚽️ B❤S 🇬🇳 (@seydoubasoumah)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUMA NE MOŽE VIŠE DA TRPI: „Ispričaću celu istinu“!

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2021

Vezista Partizana želi da ispriča šta se dešava. Sejduba Suma se trenutno ne nalazi u planovima Stanojevića i dobija vrlo malo prilike da igra. Nezadovoljstvo igrača se može videti i samim ponašanjem na terenu kada dobije priliku. Gvinejac je na svom instagram profilu okačio fotografiju sa dvojicom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.