NEĆU DA LAŽEM: Hezonja otvorio dušu nakon pobede nad Partizanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 00:06

"NEĆU DA LAŽEM": Hezonja otvorio dušu nakon pobede nad Partizanom!

"Rešetao" u Areni...
Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja kaže da su on i saigrači pogodili neke teške šuteve u meču sa Partizanom. Aktuelni šampion Evrope je slavio u Beogradu rezultatom 88:76.
- Volim da igram svuda. To je košarka. Kao što sam rekao molimo se Bogu i on nas sluša. Pogodili smo teške šuteve i okej, neću sad da vas lažem i sebe. Najvažnije je bilo da uđemo u seriju i da ih u odbrani zaustavimo. To je bilo bitno pogotovo protiv ovog tima, jer su ekstremno talentovani i dobri i hvala Bogu što smo dobili danas - rekao je Hezonja posle meča i dodao:
- Trener je rekao da treba da ubacimo u viši stepen prenosa i to smo uradili. U ovakvoj atmosferi, ako igrate posed po posed,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.