NEĆU DA BUDEM REZERVA! Inijesta napustio Kobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 10:38

NEĆU DA BUDEM REZERVA! Inijesta napustio Kobe

Odlazi posle pet godina.

Fudbalera Visel Kobea Španac Andres Inijesta izjavio je danas da je odlučio da napusti japanski klub, pošto je nezadovoljan minutažom, prenose španski mediji. Inijesta (39) je u Kobe stigao 2018. godine iz Barselone. Nekadašnji španski fudbalski reprezentativac je za japanski klub odigrao ukupno 133 meča i postigao je 26 golova uz 25 asistencija. On je ove sezone odigrao samo pet utakmica za Kobe.

 - Svi smo mislili da ću da se penzionišem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovom klubu. To je bila želja i kluba i mene. Odlučio sam da odem iz kluba zbog nedostatka minutaže i činjenice da trener ima neke druge prioritete. To poštujem i prihvatam - izjavio je u suzama Inijesta na konferenciji za medije.

On je objasnio da nema nameru da okonča igračku karijeru. Španski fudbaler je u japanskom klubu imao godišnju platu od 25 miliona evra. Španski mediji navode da će bivši fudbaler Barselone da nastavi karijeru u MLS ligi ili u nekom klubu sa Bliskog istoka. Kobe se posle 14 kola u japanskom prvenstvu nalazi na prvom mestu na tabeli sa 30 bodova.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.