NEĆE SKORO NA PARKET: Kraj sezone za Bilija Berona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 13:26

NEĆE SKORO NA PARKET: Kraj sezone za Bilija Berona (FOTO)

Hendikep za Armani.

Američki košarkaš Bili Beron do kraja sezone se neće vraćati na parket, saopštio je njegov klub Armani iz Milana.

Nekadašnji bek Crvene zvezde ove sezone imao je dosta problema sa povredama, najpre ga dugo nije bilo na terenu, a kada se vratio ne dugo zatim je ponovo zbog povrede morao na pauzu.

Olimpia Milan’s Billy Baron requires further elbow surgery and is ruled out for the rest of the season #EuroLeaguehttps://t.co/8zjnPji5A0
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Eurohoops (@Eurohoopsnet) March 9, 2024

Koja će se ovoga puta i odužiti, Amerikanac je zbog silnih problema sa lektom desne ruke, odlučio da ode u svoju zemlju i tamo se podvrgne operaciji.

To znači da Berona nećemo gledati do kraja ove sezone, što će sigurno biti veliki hendikep za ekipu Armanija koja se bori za plasman u plej-in.

Beron je ove sezone odigrao svega četiri utakmice, tri u Evroligi i jedna u domaćem šampionatu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.