NEĆE BITI KAO PROŠLI PUT Anđušić govorio o ambijentu u Areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 22:18

"NEĆE BITI KAO PROŠLI PUT" Anđušić govorio o ambijentu u Areni

Jasno je da će pređašnja događanja uticati na atmosferu.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić obratio se medijima pred meč broj četiri protiv Real Madrida.

Bek crno-belih je izrazio žal zbog svega što se desilo na Vračaru.

Pre svega izjavio bih saučešće svim porodicama koje su pogođene ovom tragedijom. Katastrofa, nešto što nije viđeno. Šokirani smo, ne možemo da verujemo, saosećamo se sa porodicama. I ja sam otac dvoje dece, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad čujem da se tako nešto desi uvek me potrese. Nadam se da se ovakve stvari više neće dešavati, moramo svi zajedno, kao društvo, da malo poradimo na tome - rekao je Anđušić.

Smatra Anđušić da Partizan ima šansu bez obzira ko bude dostupan u četrvtak.

Pripremamo se normalno, koliko je moguće. Fokusirani smo na meč, trudimo se da ne gledamo stvari sa strane. Spremni smo. Jučerašnja utakmica je pokazala da možemo da igramo sa njima. Napadački smo odigrali jedan lošiji meč, verujem da će ova utakmica biti drugačija. Vraća se Lesor i verujem da će nam prijati. Nadam se da ćemo ostvariti tu pobedu pred našim navijačima. Verovatno atmosfera neće biti kao što smo navikli, ali mi znamo kakvu podršku imamo od naših navijača. Znamo da će biti tu u velikom broju i to će nam značiti. Gledaćemo da ih obradujemo i zajedno proslavimo.

Meč počinje u četrvtak od 20:30 i biće to druga meč lopta crno-belih za plasman na fajnal-for u Kaunas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.