NEČASNE RADNJE: Ovakvu nameštaljku još niste videli, sklanjali se sa terena, golman se bacao pre šuta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 21:11

NEČASNE RADNJE: Ovakvu nameštaljku još niste videli, sklanjali se sa terena, golman se bacao pre šuta (VIDEO)

Moglo je to perfidnije.

U trećem rangu holandskog fudbala između GVVV Venendala i BVV Barendrehta, desio se ishod utakmice za koju se osnovano sumnja da je nameštena.

Sve to odvilo se na štetu ekipe Sparte Nijkerk koja je uložila tužbu nacionalnom Savezu.

Naime, Sparti je u poslednjem kolu bilo potrebno da trijumfuje nad Staphorstom da bi osvojila titulu i ušla u plej-of za Drugu ligu. Međutim, nije uspela i remizirala je 1:1.

To je "iskoristila" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipa GVVV koja je do poslednjih pet minuta gubila 3:1, a onda su se igrači BVV Barendrehta dozvolili da prime tri gola i izgubili rezultatom 4:3.

Barendrecht moest verliezen van GVVV, zodat laatstgenoemde een periodetitel pakt én Barendrecht deze overneemt ipv dat ‘ie naar Sparta Nijkerk gaat. Bij een stand van 3-3 gebeurt dit. Tja… pic.twitter.com/nv0te4zuN0

— Jeroen van der Veer (@JeroenvdVeer) May 27, 2023

Društvene mreže odmah su se usijale snimcima na kojima se igrači doslovno sklanjali sa terena, a mnogi su ovaj meč ocenili "nameštaljkom godine".

Čak je trener Sparte izjavio da je dobio poruke od pojedinih igrača GVVV-a koji su se stideli zbog svega što se desilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.