NE ŽELIM DA UMANJIM POBEDU ZVEZDE... Barać izneo razloge poraza svog tima

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 21:03

"NE ŽELIM DA UMANJIM POBEDU ZVEZDE..." Barać izneo razloge poraza svog tima

Mega nije imala snage.

Košarkaši Crvene zvezde su gostovali gradskom rivalu Megi u utakmici 24. kola ABA lige. Branilac trofeja u regionalnom takmičenju je opravdao ulogu favorita i na kraju su crveno-beli slavili sa 78:87 (19:25, 17:26, 17:21, 25:15).

Trener Mege Marko Barać kaže da je njegov tim bio oslabljen u meču sa Crvenom zvezdom.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Nismo energetski dobro otvorili utakmicu, jer su pokupili par promašaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na početku ispod našeg koša. To je nedopustivo kada se igra sa takvim protivnikom. Oni su uspeli raditi ono u čemu su najbolji u ligi, dati poeni nakon izgubljenih lopti protivnika. Dali su dosta lakih poena u prvom poluvremenu, pogotovo kada smo prišli na dve lopte. Otišlo se na poluvreme sa velikom razlikom. Tražio sam drugi pristup u drugom poluvremenu i to se desilo. Postoje objektivni razlozi zašto je prvo poluvreme bilo takvo - rekao je Barać.

Barać ističe da je dosta njegovih izabranika bilo van trenažnog procesa.

- Uskoković je imao zahtev i želim mu brz oporavak. Ostali su imali emotivno pražnjenje nakon serije pobeda. Puno njih je bilo van trenažnog procesa i to se osetilo. Na većini treninga nismo imali dovoljan broj igrača. Ne želim ovime umanjiti pobedu Zvezde, koja je sjajna evroligaška ekipa. Ovim putem želim čestitati juniorima Mege na osvojenom kvalifikacionom turniru Evrolige. Zvezdi želim puno sreće u nastavku sezone - kazao je Barać.

Učinak Zvezde je 19-3, dok je Mega na 12-12.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.