NE ZANIMA ME ISTORIJA: Murinjo se oglasio pred finale koje će PREKINUTI neverovatan niz!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 11:07

"NE ZANIMA ME ISTORIJA": Murinjo se oglasio pred finale koje će PREKINUTI neverovatan niz!

"Posebnog" brine samo igra i rezultat...

U finalu Lige Evrope, koje će se odigrati 31. maja u Budimpešti sastaće se Roma i Sevilja, a na tom meču biće ispisana istorija fudbala.

Podsetimo, fudbaleri Sevilje su do meča za trofej stigli posle spektakla sa Juventusom, dok je Roma eliminisala Bajer iz Leverkuzena.

Sevilja je rekorder ovog takmičenja, a u finalima Lige Evrope ima skor 6 od 6, dok trener Rome Žoze Murinjo nikad nije izgubio neko evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finale. Međutim, Murinjo je istakao da ga to apsolutno ne zanima.

- Nije me briga da se upišem u istorijske knjige. Meni je bitno da pomognem ovim klincima da odrastu, da nauče kako da ostvare velike rezultate. Takođe, bitno mi je da učinim da se navijači Rome osećaju lepo, oni su mi dali toliko toga od prvog dana kada sam došao u klub. Moja radost zbog još jednog plasmana u finale je nemerljiva - rekao je Murinjo.

"Posebni" je Ligu šampiona je Portugalac osvajao sa Portom i Interom, Ligu Evrope sa Portom i Mančester junajtedom, a Ligu konferencija prošle sezone sa Romom.

Kako stvari stoje, nečija nestvarna serija će se završiti na "Puškaš" stadionu.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.