NE UZIMAJU SAMO FUDBALERE: Jedan od najboljih evropskih sudija dobio milionsku ponudu iz Saudijske Arabije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 19:50

NE UZIMAJU SAMO FUDBALERE: Jedan od najboljih evropskih sudija dobio milionsku ponudu iz Saudijske Arabije

Ne žale novca.

Poljski sudija Simon Marčinjak dobio je milionsku ponudu da posao od sada obavlja u Saudijskoj Arabiji.

Naime, kako prenose poljski mediji, tačan iznos još uvek nije poznat, ali je jasno da Arapi neće žaliti novca.

Očito, da su čelnici najjače saudijske lige rešeni da prvenstvo bude nikad jače angažovanjem i jednog od najboljih evropskih sudija.

Marčinjak ima odličnu sezonu. Najpre je zimus bio glavni arbitar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finala Mundijala u Kataru, UEFA mu je poverila još jedan važan zadatak – predstojeće finale Lige šampiona u kojem se u subotu sastaju Mančester siti i Inter.

Putem Srednjeg Istoka je već otišao Karim Benzema koji je potpisao za Al Itihad, očekuje se dolazak i Ngola Kantea u jednu od arapskih ekipa, dok je Kristijano Ronaldo u redovima Al Nasra od zimskog prelaznog roka.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.