NE SLUŠAJ IH ŠTA PRIČAJU: Zvezda zove navijače na mali gradski derbi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 18:00

NE SLUŠAJ IH ŠTA PRIČAJU: Zvezda zove navijače na mali gradski derbi (VIDEO)

Utakmica je na programu u subotu.

Dani raspleta su pred fudbalerima Crvene zvezde u šampionskoj trci. U naredna tri kola čekaju ih dueli sa najvećim protivnicma u Superligi. Redom, Čukarički, TSC, pa večiti derbi sa Partizanom.

Neće biti lako crveno-belima, pa zato i ne čudi što sa “Marakane” pozivaju u pomoć 12. igrača. Podrška sa tribina je uvek neprocenjiva, pa je ovoga puta upućen poziv i preko Jutjuba uz promotivni spot pod nazivom “ Ne slušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih šta pričaju, nego dođi na Marakanu”.

Utakmica 22. kola je na programu u subotu u 16 časova, a ko dođe na duel sa crno-belima sa Banovog brda obezbedio je na taj način i besplatan ulaz za 172. večiti derbi koji je na programu 9. marta u 17 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.