NE POSUSTAJU: Budućnost ostaje na drugoj poziciji u ABA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 22:19

NE POSUSTAJU: Budućnost ostaje na drugoj poziciji u ABA ligi

Duel 23. kola
Košarkaši Budućnosti pobedili su Borac iz Čačka u 23. kolu ABA lige sa 100:79. Imaju skor 18-5, nastavljaju borbu za drugo mesto pred plej-of, dok je Borac sa skorom 8-15 daleko od nokaut faze. Međutim, Čačani će voditi veliku bitku sa FMP-om oko poslednjeplasirane srpske ekipe koja će verovatno u baraž ići, jer je očekivano da neki tim iz Srbije bude među prve dve u drugoj ABA ligi.
Najbolji kod Podgoričani su bili Kenan Kamenjaš sa 17, Nikola Tanasković i Jogi Ferel sa po 16, Marvin Džons sa 11 poena. Kod Borca, Džavon Frenklin je postigao 24, Tajron Birts 14, Uroš Čarapić i Ronaldo Segu po 11 poena.
Šampion Crne Gore je dobio prvi kvartal sa 23:20. Na poluvremenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.