NE POSTOJE SITNI DETALJI - IMALI SMO PROBLEM SA ZAHIDOM: Duljaj se oglasio nakon remija u derbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 21:24

"NE POSTOJE SITNI DETALJI - IMALI SMO PROBLEM SA ZAHIDOM": Duljaj se oglasio nakon remija u derbiju!

Pala četiri gola na "Marakani"...

Trener Partizana Igor Duljaj oglasio se na konferenciju za štampu nakon remija (2:2) sa Crvenom zvezdom u 24. kolu Superlige Srbije.

- Uvek kad ostanete bez igrača, to sve menja. Glavni akteri su bili igrači Zvezde i Partizana, utakmica nije bila dosadna. Videli su četiri gola, dosta šansi. Bilo je teško postići dva gola iz igre, igrači Zvezde su postigli dva gola iz prekida, što isto nije bilo lako. Suđenje ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da komentarišem. Igrači Partizana su za mene junaci ovog meča - počeo je Duljaj i dodao:

- Ne postoje sitini detalji kada je u pitanju fudbal. Imali smo problem sa Zahidom, zato smo izmenili Natha. Hteo sam da više ostavim prostora za kontru. Imamo dosta brza krila, Zahid, Aldo...videlo se da padaju početkom drugom poluvremna, što me je nateralo da izvršim promene. Morate znati da je par igrača sa par treninga ušlo u ovaj meč.

Duljaj je potom prokomentarisao i verbalni sukob koji je imao na početku drugog poluvremena.

- Ništa nije došlo sa klupe Crvene zvezde. Tu je bio neki gospodin, koji je bio spiker ili ne znam šta. Ali sa klupe Zvezde ništa nije došlo.

Trener Partizana je potom iskazao i osećanja nakon meča, u kojem je njegov tim imao i vodeći rezultat.

- Osećanja su pomešana. Ja sam već rekao da ovaj derbi neće rešiti prvaka. U opticaju je još dosta bodova. Morate da uzmete u obzir da smo mi igrali skoro dvadeset minuta sa igračem manje, protiv izuzetno jake Crvene zvezde. Imali smo i veliku podršku navijača Partizana, ali i Crvene zvezde koji su upriličili današnji ambijent.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.