NE PLAŠIMO SE BARSE: Nedović optimista pred teško gostovanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 15:24

NE PLAŠIMO SE BARSE: Nedović optimista pred teško gostovanje (VIDEO)

Crveno-beli imaju dosta kadrovskih problema.

Košarkaše Crvene zvezde u petak u okviru sedmog kola Evrolige očekuje jedno od najtežih gostovanja. Crveno-beli idu na noge Barseloni, na čijem terenu niko ne može da računa na ulogu favoritu.

Trener Janis Sferopulos pred put u Kataloniju ima dosta kadrovskih problema. Neće moći da računa na povređne kapitena Branka Lazića i iskusnog Adama Hangu, kao ni na Marka Simonovića koji je povredio skočni zglob.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, ohrabrenje je povratak u tim Nemanje Nedovića koji je u derbiju ABA lige protiv Budućnosti pokazao koliko znači timu.

- Iako nemaju više velike zvezde u timu, kao ekipa jako moćni. Igraju odlično ove sezone. Idemo u Barselonu, da odigramo dobru utakmicu. Poštujemo ih, ali se ne plašiimo. Svesni smo šta bi nam značila pobeda na ovom gostovanju.

Promena trenera donela je dosta dobrih promena u Barseloni.

 -Deluju složno, svako zna svoju ulogu. Imaju dosta španskih igrača koju znaju šta znači dres Barselone. Baš mi se sviđa kako igraju - istakao je Nedović.

Kako se Nemanja oseća posle povrede i povratka na teren i da li se čuo sa Nikolom Kalinićem poslušajte u video prilogu.

Posle šest odigranih kola Barselona ima skor 5-1, Crvena zvezda 2-4.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.