Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ODUSTAJU: Monako bi i dalje da ‘iznajmljuje’ Falkaa

Bez obzira na najave da bi Radamel Falkao mogao da se preseli u SAD ili Meksiko odnosno u neki od tamošnjih klubova o tome će se pored igrača pitati i Monako sa kojim je Kolumbijac pod ugovorom.

Naime, klub iz Kneževine nema nameru da raskine ugovor sa “Tigrom” te će svaki zainteresovani klub prvo morati da kontaktira Monako u vezi pozajmice ili otkupa ugovora.
Sve je izvesnije da će Falkao napustiti Čelsi u kom se nije snašao najbolje, a da li će otići u Ameriku ili pojačati jedan od brojnih zainteresovanih klubova među kojima su Valensija, Viljareal, Bursa, Fenerbahče, Zenit, pitanje je na koje će vreme dati odgovor.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.