NE ODUSTAJU: Kanga i dalje na udaru FS Konga, objavljena još jedna fotografija Zvezdinog fudbalera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 17:57

NE ODUSTAJU: Kanga i dalje na udaru FS Konga, objavljena još jedna fotografija Zvezdinog fudbalera (FOTO)

Situacija oko veziste je otišla toliko daleko da se u nju uključio i predsednik Gabona Ali Bongo Ondimba.

Nedavno je isplivala vest da se Gelor Kanga zapravo zove Kiaku-Kiaku Kianga i da je rođen 1985. a ne 1990. godine i to u Kongu umesto u Gabonu kako mu piše u krštenici. Sada je Fudbalski savez DR Kongo priložio novu fotografiju kao dokaz!

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz Pariza što znači da PSŽ mora da postigne bar dva gola. Kvota na tip 3+ zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,50, tip GG 4+ uplatu množi sa 2,65, a Siti je blagi favorit sa 1,75 na keca. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Mančester Siti – Pari Sen Žermen.

Naime, Iz Konga su objavili fotografiju na kojoj je Kanga u dresu AS Odi u Kinšasi 2006. godine kada bi, po njihovim tvrdnjama, Kanga trebalo da ima 21 godinu, a ne 16, što bi bio slučaj po njegovim aktuelnim dokumentima.

Ova priča naročito je važna ne samo zbog mogućeg kažnjavanja fudbalera ukoliko se dokaže krivim, već i zbog činjenice da bi u tom slučaju Gabon bio izbačen sa Kupa afričkih nacija koji se održava početkom 2022. godine.

Situacija oko Gelora ili Kijaku Kijakua je otišla toliko daleko da se u nju uključio i predsednik Gabona Ali Bongo Ondimba koji je obavio razgovor sa selektorom fudbalske reprezentacije Patrisom Neveom.

Affaire Guelor Kanga : « La Fécofa s’en tient uniquement aux éléments et argumentaire musclés contenus dans son dossier de dénonciation à la CAF qui n’est nullement tributaire de quelque durée quant à ce » (avis dircom Fécofa)https://t.co/2EQtIzZU59 pic.twitter.com/R186mJchlz

— DESK SPORT | ACTUALITE.CD (@desksportcd) May 3, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.