(NE)OČEKIVANO: Alegri šalje Vlahovića na klupu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2022, 11:41

(NE)OČEKIVANO: Alegri šalje Vlahovića na klupu (FOTO)

Juventus gostuje u Đenovi.

Trener fudbalera Juventusa, Masimilijano Alegri, odlučio je da odmori srpskog napadača Dušana Vlahovića i da ga ostavi na klupi u večerašnjem susretu sa Sampdorijom u Đenovi.

Od kako je u januaru stigao u Torino, Vlahović je nezamenljiv u sastavu Alegrija, ali je sada italijanski stručnjak odlučio da od starta ukaže povernje Alvaru Morati i Moize Kinu.

Probabili formazioni Sampdoria-Juventus: Allegri dovrebbe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << concedere un turno di riposo a Dusan Vlahovic, in avanti spazio a Morata e Kean. Marco Giampaolo deve fare a meno dello squalificato Murru, a sinistra gioca Augello, in avanti confermati… https://t.co/XYY8nffZhJ pic.twitter.com/oC0Izz81CM

— sportlive (@sportli26181512) March 12, 2022

Naime, Juventus u sredu igra revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Viljareala, pa je Alegriju potrebnije da Dušan u taj meč uđe odmoran i spreman.

 U prvoj utakmici u Španijibilo je 1:1, a upravo je srpski reprezentativac bio strelac jedinog gola za "staru damu".

Vlahović je do sada za Juve nastupio na osam utakmica, postigao je četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.