NE NAVIJA ZA DINAMO! Hrvati smenili selektora po kratkom postupku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 10:42

NE NAVIJA ZA DINAMO! Hrvati smenili selektora po kratkom postupku (FOTO)

E baš svašta.

Robert Jarni nije više selektor hrvatske kadetske reprezentacije. Legendarni levi bek "Kockastih" smenjen je po kratkom postupku, a razlog je gotovo neverovatan.

Smenjen je zbog izjave. Sasvim iskrene izjave, koja se ipak nekima nije svidela.

Naime, u najavi utakmice bivši reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske u izjavi za španske medije je prognozirao da će njegov bivši klub Betis pobediti bez problema Dinamo iz Zagreba u osmini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finala Lige konferencije, jer je mnogo bolja ekipa.

Odmah posle ove izjave usledile su oštre reakcije. Napadač Dinama i reprezentativac Bruno Petković je nazvao Jarnija „klovnom“ zbog toga što navija protiv hrvatskog kluba u evropskom takmičenju. Takođe pobunili su se i navijači.

Jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, Robert Jarni razriješen je dužnosti izbornika hrvatske U-17 reprezentacije nakon neprimjerenih izjava u medijima.

Izvršni odbor HNS-a podržava pravo svakog pojedinca, pa tako i svakog nogometaša - uključujući… pic.twitter.com/kUVlrEvVp0

— HNS (@HNS_CFF) February 15, 2024

Usledila je i ekspresna reakcija Hrvatskog nogometnog saveza, koji je odlučio da otpusti Roberta Jarnog. Odluku su obrazložili sledećim saopštenjem.

- Jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, Robert Jarni razrešen je dužnosti selektora hrvatske U-17 reprezentacije posle neprimerenih izjava u medijima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.