NE MOŽE OZBILJNIJE: Džon Džons se nameračio na borca hrvatskih korena - ovakve pripreme OBEĆAVAJU LUDILO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 20:28

NE MOŽE OZBILJNIJE: Džon Džons se nameračio na borca hrvatskih korena - ovakve pripreme OBEĆAVAJU LUDILO (VIDEO)

To će biti strašan duel.

Deli nas nešto više od tri meseca do najiščekivanije borbe godine, a reč je naravno o borbi za pojas teške kategorije UFC-a između Džona Džonsa i Stipe Miočića koja će se održati na UFC-u 295 11. novembra u njujorškom Medison Skver Gardenu. Džons je osetni favorit u ovoj borbi, ali svestan je da mu Miočić predstavlja veliku pretnju.

Upravo zbog toga krenuo je s ozbiljnim pripremama, a računa na to da je američki teškaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrvatskih korena jedan od najboljih rvača u kategoriji i da mora biti spreman i na taj deo, iako se Miočić više proslavio svojim hladnim nokautima.

"Bones" je objavio video u kojem odrađuje "grappling" trening s legendarnim Gordonom Rajanom.

Nakon dugogodišnje vladavine poluteškom kategorijom i čak 11 odbrana titule u toj kategoriji, Džons se 2020. godine povukao iz poluteške kategorije i najavio je prelazak u teškaše.

A post shared by Bony (@jonnybones)

Sve do marta ove godine čekali smo njegov teškaški debi, a 35-godišnji Džons ga je odradio sa stilom. Samo dva minuta i četiri sekunde trebalo mu je za pobedu nad Sirilom Gejnom, a tom pobedom došao je do titule prvaka u teškoj kategoriji.

Stipe Miočić će u avgustu proslaviti 41. rođendan, a van kaveza je još od kraja marta 2021. godine. Tada ga je Frensis Ngano nokautirao u drugoj rundi borbe i svrgnuo ga je s trona UFC-ove teške kategorije.

Usledila je duga pauza, a Miočić se verovatno ne bi ni vratio u kavez da mu nije ponuđena ovakva prilika. Porazi li Džona Džonsa, Miočić će zacementirati status najvećeg teškaša u istoriji, ali skočiće i jako visoko na listi najboljih boraca u istoriji ovog sporta, jer Džona Džonsa niko nije uspeo da porazi u kavezu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Julija Jefimova, plivačica iz Rusije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.