NE MOGU DA SE ODVOJE OČI: Sestra Stevana Jovetića u prekratkoj haljinici izgleda kao MILION! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

NE MOGU DA SE ODVOJE OČI: Sestra Stevana Jovetića u prekratkoj haljinici izgleda kao MILION! (FOTO)

Od početka karijere ona je njegova najveća podrška.

Jedan od igrača koji je gotovo uvek interesantan evropskim velikanima sigurno je Stevan Jovetić. Ruku na srce možda su ga povrede sprečile da do sada pokaže svoj pun potencijal, ali kada god je na terenu on pravi razliku.

Od početka karijere pa do danas, prvotimac Monaka najveću podršku ima u porodici, a pored supruge jedna od njegovih najvernijih navijačica je i starija sestra Bojana. Ako se malo baci pogled >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagram profil zgodne crnogorke, kojoj je pored lepote i osmeh zaštitni znak jasno je da su muškarci na mukama kada se ona pojavi da sa tribina pruži podršku bratu.

A post shared by ORLOVI_u_Rusiji (@orlovi_u_rusiji) on Sep 19, 2020 at 7:27am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.