NE JENJAVA BURA: Mitrović je žestoko isprovocirao Ronalda posle meča Srbin u centru pažnje, a RAZLOG JE BANALAN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2021, 14:19

NE JENJAVA BURA: "Mitrović je žestoko isprovocirao Ronalda posle meča" Srbin u centru pažnje, a RAZLOG JE BANALAN (FOTO)

Kao da bi Mitar i pomislio na Kristijana u takvom trenutku...

Aleksandar Mitrović je u centru fudbalske javnosti, ne samo u Srbiji, već u čitavoj Evropi. Osnovni razlog je naravno pobedonosni pogodak za našu reprezentaciju protiv Portugala, ali nije jedini.

Naime, svi smo videli Mitrovu proslavu prolaska na Svetsko prvenstvo nakon što se meč završio na La Lušu. On je skinuo šorts, nazdravio limenkom Koka-kole i otišao ka srpskim navijačima da zajedno sa njima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podeli radost.

Teško da je nekom Srbinu palo na pamet išta drugo osim da je Mitrović veliki šmeker i da je svojim gestom samo izrazio poštovanje prema obožavaocima. U stranim medijima ipak se provlači i dodatna stavka.

Cristiano Ronaldo: “Don’t drink Coca Cola, drink water.”

Aleksandar Mitrovic last night after scoring the winner against Portugal: Celebrates with a can of Coca Cola on Ronaldo’s turf. 💀 pic.twitter.com/WSUjweggSM

— FootballFunnys (@FootballFunnnys) November 15, 2021

Naravno, ne spori se Mitrovićevo pevanje sa navijačima i njegova radost, ali mnogi evropski mediji su njegovu zdravicu limenkom gaziranog pića videli kao provociranje portugalskog kapitena Kristijana Ronalda. Uključujući i najčuveniji britanski tabloid "San".

Fans convinced Mitrovic trolled Cristiano Ronaldo on pitchhttps://t.co/zUS3xj2bxK

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) November 15, 2021

Portugalac je letos dospeo u žižu javnosti kada je na konferenciji za medije sklonio flašicu Koka-kole i poručio svima da bi trebalo piti vodu, a ne gazirane sokove. Od tada je Ronaldo neka vrsta Koka-kolinog neprijatelja broj 1, pa je zbog toga dizanje limenke od strane Aleksandra Mitrovića viđeno kao poruka Kristijanu.

Ovo je manje-više pokušaj da se napravi senzacija ni od čega, jer barem je srpska javnost svesna da bi Aleksandru Mitroviću u tom trenutku poslednja stvar na pameti bio Ronaldo i njegove medijske kampanje, on je čovek koji živi za reprezentaciju i kome je dobrobit našeg tima apsolutno jedino što je važno kada obuče dres.

Valjda će i svetska javnost postati toga svesna uskoro, pa neće ni pokušavati od Mitra da naprave kojekakvog "provokatora".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.