NE DOLAZI SAMO JEDAN ŠPIC: Terzić neočekivano izneo informaciju koja je bacila navijače u trans

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 13:45

NE DOLAZI SAMO JEDAN ŠPIC: Terzić neočekivano izneo informaciju koja je bacila navijače u trans

Čak dva.

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili šestu vezanu titulu i treću uzastopnu duplu krunu, ali klub u Ligi šampiona neće predvoditi Miloš Milojević, već če crveno-bele u novoj sezoni predvoditi Izraelac Barak Bahar.

On je predstavljen u prostorijama kluba, a novinare su zanimala i određena pojačanja. O tome je pričao generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Nikad ne želimo da pričamo o imenima. Nećemo da otežamo sebi pregovaračku poziciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dižemo cenu potencijalnim pojačanjima. Kad se bude imao potpis, otkrićemo - rekao je Terzić.

Ipak, otkrio je koja pozicija će uskoro biti popunjena.

- Špic je blizu. Ne jedan nego dva - glasi informacija koju je dao Zvezdan Terzić.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.